Вівторок, 30.04.2024, 08:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту
Чорнобильський рух
 ВГО «Союз Чорнобиль України» Мы чернобыльцы  ХАРЬКОВСКАЯ ОБЛАСТНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ВСЕУКРАИНСКОЙ ОБЩЕСТВЕННОЙ ОРГАНИЗАЦИИ ИНВАЛИДОВ “СОЮЗ ЧЕРНОБЫЛЬ УКРАИНА  ВСЕУКРАИНСКОЕ ОБЪЕДИНЕНИЕ ВЕТЕРАНОВ ЧЕРНОБЫЛЯ
Я чернобылец
  • Офіційний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі

  • Архів записів
    Чорнобильський Рух
    Головна » 2024 » Березень » 7 » Інформація від побратимів
    11:17
    Інформація від побратимів

    Інформація від побратимів.

         На це мене спонукали дзвінки побратимів, які слухали, а також ті, хто отримав інформацію про ZOOM-зустріч. Що саме збурило Чорнобильське середовище - а саме учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи. Представник пенсійного фонду України - Охрісменко Олена Валентинівна - Директор Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, житлових субсидій та пільг вголос заявила через подяку В. П. Кобчику за плідну співпрацю щодо усунення дискримінації у пенсійному забезпеченню станційників!!! Побратими запитують, а що, Пенсійний фонд та Мінсоцполітики переймається дискримінацією тільки серед станційників, у яких пенсія знаходиться у діапазоні від 21000 грн і значно вище, а що Охрісменко Олена Валентинівна - Директор Департаменту пенсійного забезпечення, страхових виплат, житлових субсидій та пільг не бачить дискримінацію серед учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи, чиї пенсії знаходяться в діапазоні від 3.000 грн. і до 21.000 грн.??? 
       Так що, рятівники, які брали участь у ліквідації Чорнобильської катастрофи, в тому числі рятували потерпілих від Чорнобильської катастрофи, на відміну від станційників, не заслуговують розміру пенсій рівних  пенсій станційників??? 
         Це про такі "рівні можливості" ми постійно чуємо від посадових осіб МінСоцПолітики, і в тому числі ПФУ. 
    Прохання, все ж таки організувати ZOOM-зустріч представників Ініціативно групи та Громадської Ради при комітеті ВРУ з Міністром Соцполітики України з метою доведення до Міністра правдивої інформації щодо реалій сьогодення у питаннях Чорнобильської проблематики, а також пропозицій щодо вирішення кризової ситуації, про яку було озвучено на Круглому столі  "Формування та реалізація державної політики у галузі соціального захисту осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи" в режимі ZOOM-зустрічі.

    ,
    З повагою, Віктор Гайдак

    Переглядів: 154 | Додав: IM61 | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar
    uCozCopyright MyCorp © 2024